RTV GO!

RTV GO! is de lokale omroep voor de gemeente Oldambt en biedt radio- en tv uitzendingen in de regio Oost-Groningen.

De exploitatie van RTV GO! is in handen van Stichting L.O.G.O. De stichting verzorgt lokaal gerichte informatie en nieuws over de gemeente Oldambt en regionale informatie over het gebied rond de gemeente Oldambt. RTV GO! is een publieke lokale omroep. De omroep is aangesloten bij de OLON. RTV GO! kent geen beloningssysteem en werkt met vrijwilligers.

RTV GO! biedt lokale radio-, internet- en tv-programma’s (incl. de kabelkrant Oldambt) voor de inwoners van de gemeente Oldambt, inwoners in de omgeving Oost-Groningen en voor belangstellenden wereldwijd. RTV GO! beheert sociale mediapagina’s op Facebook, Twitter Google+ , YouTube en Instagram.

RTV GO! is actief sinds oktober 1988. Eerst als Radio Winschoten. In 2004 is een samenwerking aangegaan met Radio Reiderland. In 2007/2008 is er een tv-tak bijgekomen onder de naam RTV Blauwestad. En in 2010, na de gemeentelijke herindeling, zijn Radio Winschoten, RTV Blauwestad en Omroep Scheemda samen verder gegaan onder de naam RTV LOGO. Sinds november 2016 is de naamsverandering naar RTV GO! en een bijbehorend nieuwe huisstijl doorgevoerd.

Meer informatie op https://groningen1.org/